Duiven restaurant bezoeken

Duiven restaurant bezoeken? Dan is restaurant Nieuwe Tijd echt een aanrader! Duiven is een plaats gelegen in de regio Arnhem, Nijmegen en naast Zevenaar. Restaurant Nieuwe Tijd ligt vlakbij de Ikea. Wanneer je dus een dagje uit naar de Ikea, Arnhem of Nijmegen bent geweest dan kan je bij restaurant Nieuwe Tijd heerlijk afsluiten.

Restaurant Nieuwe Tijd heeft verschillende gerechten afkomstig uit alle windstreken van de wereld. In een restaurant met een moderne uitstraling, gezellige en fijne sfeer en vriendelijk personeel kan je heerlijk genieten van het eten.

Je kan er verschillender soorten gerechten vinden.

Zo kan je er verschillende variaties aan sushi vinden. Bekende sushi als de Maki, Uramaki en Nigiri gemaakt met zalm, komkommer, kip of garnalen zijn hier terug te vinden.

Wanneer je meer richting de seafood wilt, vind je hier verschillende gerechten als oesters, sashimi, verschillende poké bowls en kleine voorgerechten als makreel en zalm.

Andere voorgerechten zoals carpaccio, warme soepen en brood met verschillende dips zijn daar ook te verkrijgen.

Op naar de hoofdgerechten.

Met een groot assortiment aan verschillende hoofdgerechten zit er voor ieder wat wils in. Zo kan je namelijk gerechten kiezen van het A la carte menu en kan je verschillende warme gerechten proeven uit kleine steelpannetjes. Zoals warme beenham in mosterdsaus of garnalen in zoet zuur.

Maar als je je eigen gerecht wilt samenstellen dan ga je natuurlijk wokken. Hier kan je je eigen saus naar keuze kiezen en daarnaast kan je gebruik maken van de teppanyaki en grill voor verschillende vlees en vis gerechten.